HTML

bidoka

Friss topikok

Címkék

pulses

2014.09.22. 11:19 bidoka

Pókháló  világ ez hatalom szülte,ami az embert az állatok közé küldte,a gyertya fénye nem ragyogja túl a fáklyákat, amíg a könyveinkből építjük a máglyákat                                                                                          A falon tükör van és figyelnek a falon túl,a gyenge éhen hal a másiknál a vagyon full.                                           Vessetek egy keresztet a kocka el van vetve,megszületni sírva kell de élni már nevetve, mert a bábok úgy mozognak ahogyan rángatják őket,a vezetők úgy változnak ahogy váltod a nőket.                                               A kívülállókat lesöpri a belső kör és a külvilágot valaki nem hallja a belsőtől,bölcsőtől a koporsóig vezetik az elmédet, csak az emelkedik ki aki az életben elmélyedt.                                                                                 Az ember előbb tanul meg félni mint látni,mert a félelem az hatalom mint az Illuminati.                                         Ezt érezni kell mint a pulzust a véredben akár a félelmet a legbelsőbb énedben,a saját vágyaink vezérelnek a világon.                                                                                                                                                     Sötétben mozdulok mint az éjjeli lények,de az árnyékban nincsenek édeni fények,adjatok szikrát lángra robbantom a földet,ha ellenség barát akkor a barátot öld meg.

Mutasd az utat ami elvezet a lépcsőhöz az akadályok közül elértünk a végsőhöz,a győzelemhez nem kell annyi mint te hited,azt hited sok vagy de még is kevésre vitted, a pénznek ára van és azt lélekben kérik el,de a halhatatlanságot a halandók érik el.                                                                                                       Mutasd az ajtót én majd le nyomom a kilincset,a gondolatod leláncol dobd le a bilincset,vedd le az álarcot és vedd fel az új ruhádat ,mutass utat a vilàgnak én majd indulok utánad.                                                                       Veri a pulzusom,,hogy 72 74 mert a világ elrettentő jobb ember is szebben vét,kövesd a vezetőt vagy vezesd aki követne én megkövezném mindet már egy új próféta jöhetne.                                                                   Merénylő vagyok minden tiszta szó a fegyverem ,egy háború kell a háború ellen és megnyerem...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bidoka.blog.hu/api/trackback/id/tr306719009

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása